Ordering / Rendelési módok


International ordering

You can pay with all major cards (Visa, Master Card, Discover Card and American Express) via PayPal, but you don't need to register. Orders to countries outside the EU may be subject to VAT and taxes.

Please enter your phone number into the Notes field for the shipping purposes. 


--------

Magyarországon belül / within Hungary

Webshop rendelés - Online fizetéssel

Ha ezen az oldalon keresztül szeretnéd megrendelni a terméket, a kosárba helyezést követően add meg adataidat és postázási címedet, ahol napközben át tudod venni a terméket. A Notes mezőben pedig kérlek add meg telefonszámodat a postázás érdekében. Majd a PayPal felületére irányítunk, ahol véglegesíteni tudod rendelésed. A PayPal felületén Visa, Master Card, Discovery Card és American Express kártákkal is tudsz fizetni, PayPal regisztráció nélkül. Ezt követően csomagküldő szolgálattal fogod kézhez kapni a terméket.


Személyes átvétel - Készpénzes fizetéssel

Ha ezt az opciót választod, akkor a [email protected] címen, vagy a Contact menüponton keresztül tudod leadni rendelésed. A személyes átvételre a 1095 Budapest, Soroksári út 8-10. szám alatt van lehetőség, előzetes egyeztetést követően.


Csomagküldés - Banki átutalással

Ebben az esetben [email protected] címen, vagy a Contact menüponton keresztül tudod leadni rendelésed. Az üzenetbe írd meg a saját nevedet, a termék nevét és a pontos címedet. Ezt követően a 11773346-00779740-00000000 (OTP Bank) számlaszámra kérlek utald el a termék díját és a +1200 Ft szállítási költséget. A közleménybe a rendelt termék nevét írd. Az összeg megérkezését követően a termék feladásra kerül, melyről egy megerősítő e-mailt fogsz kapni.